Poppodium Elckerlyc Luttenberg

TICKETS

The Glamrocks

2 november 2024

Haal je plateaulaarzen weer van zolder, en laat je meevoeren naar de glitterrock uit de jaren ’70! Spetterde liveshow van ’s lands beste glamrock tribute band.

Een complete showervaring waar theatrale rockmuziek en extravagante looks samenkomen.
The Glamrocks! Deze flamboyante band, met Toni Peroni (drums, o.a. Het Goede Doel en Secret Sounds), Marcel van den Berg (zang, o.a. Amstel Live Band), René Meister (keys, o.a. Het Goede Doel en Diesel), Johnny Dooms (bas, o.a. Powerplay) en Alfred van der Linden (gitaar, The Bintangs) brengt je terug naar de early 70’s. Denk aan The Sweet, Mud, David Bowie, Alice Cooper, Slade, The Osmonds, om maar wat voorbeelden te noemen!
Zowel je oren als je ogen komen niks tekort bij deze hommage aan Glamrock.

Callplay

14 december 2024

Callplay brengt geweldige uitvoeringen van de muziek van de Britse rockband Coldplay. Met hun passie voor Coldplay en hun toewijding aan het vastleggen van het geluid en de energie van de originele band, weten ze je te betoveren met hun optreden.
De bandleden van Callplay zijn getalenteerde muzikanten die hun vaardigheden en expertise hebben ingezet om de karakteristieke sound van Coldplay zo getrouw mogelijk na te bootsen. Ze besteden veel aandacht aan de nuances en details van de muziek, variërend van de kenmerkende stem van Chris Martin tot de melodieuze arrangementen en het gebruik van diverse instrumenten. Met hun dynamische podiumpresentatie en professionele uitvoeringen weten ze de sfeer en de emoties van Coldplay’s nummers op te roepen.

Stones Sessions

15 februari 2025

Stones Sessions brengt je de muziek van The Rolling Stones met een indrukwekkende show en persoonlijkheid die je terug katapulteert naar de jaren zeventig. De band haalt inspiratie uit albums als ‘Let it Bleed’, ‘Sticky Fingers’ en ‘Exile on Main Street’, waarmee ze een passend eerbetoon brengen aan het decennium van seks, drugs en rock-‘n-roll.

In 2019 toerde Stones Sessions wereldwijd met de iconische Fender Telecaster-gitaarriffs van Keith Richards en de licht provocerende teksten van Mick Jagger. De band beschikt over een indrukwekkende lijst aan concerten, waaronder tournees in China, India, het Caribisch gebied en door heel Europa.

Dit sneeuwbaleffect is niet zonder reden: The Rolling Stones zijn meer dan alleen hits; zij vertegenwoordigen een sterke culturele, bijna religieuze beweging, waarin Stones Sessions als groep rockende discipelen deelneemt.

Scroll naar boven